torsdag 15. januar 2009

Luer

Vi er snart tomme for luer. Veldig glad for alle som har strikket. Det trengs. Ungene er flott med norske strikkeluer, og de trenger dem
Marta reiser hit 10 februar. Luer kan leveres til henne. Tlf 93402370. Takk til alle. Blir flott a fa dem ned hit.

4 kommentarer:

Ingunn sa...

Hei!

Flott å få vite dette. :) Jeg tror det blir en hel ladning med luer som leveres til Martha til slutt - alt fra barnepleiere til jordmødre, svigermødre, foreninger og damene på posten strikker luer for harde livet.

En rørende historie handler om en eldre dame som for noen dager siden mistet sin mann. Hun er glad i å strikke, og syns det er stort å få bidra med barneluer. "Fra døden til livet", kaller hun det.

Flott å merke engasjementet fra mange hold! Og fortsatt utrolig spennende å lese bloggen. Du tar også nydelige bilder! :)

Hilsen Ingunn

Ugla sa...

Hei
Det strikkes også luer på Hobbyboden.com. Er ikke sikker på hvor mange luer det blir, men en del av damene der inne har turbo i pinnene, så jeg regner med at Martha snart vil motta en del luer.

Mari sa...

Hei! jeg skal til SL i mars, og er igrunnen glad i å strikke (men litt uerfaren), så hvis jeg får tid og plass kan jeg prøve å få lagd noen luer!

Hvilket garn er det snakk om? Ull/bomull? Flott med noen tips:)

deleted sa...

Hei Torbjørn!
Har i dag levert en pose med luer som skal videre til din kone i løpet av helgen:) Vi strikker som bare det på jobb og satser på å få sendt ned flere i løpet av våren.
Hilsen Irene og de andre ivrige strikkerne:)