tirsdag 27. januar 2009

pakking

Marta kommer snart og vil ha med seg en hel mengde huer. Det blir flott. Na er det kaldt her om natta og ungene fryser virkelig om natta. Modrene har ikke med klar til dem. Vi trenger noen sparkebukser ogsa til a ha i reserve. Det kan bli vanskelig for Marta a fa alt med seg, men hun mener selv at hun er verdensmester i a pakke. De er likevel bedre her, hun har mye a lare. Se bilde.

2 kommentarer:

Astrid sa...

Pakking: Det går an å vakumpakke tekstiler så det tar mindre plass. Kanskje en slakter med vakumpakkemaskin og sans for den 3.verden går med på å komprimere luene a la parmaskinke - gratis.Hvis noen får ham overtalt er det Marta!
Ellers Torbjørn ville vi gjerne hat et innlegg fra deg på Vårmøtet med tittel omtrent Obstetrikk i den 3. verden - noe å lære? Har prøvd å nå deg på mail/sms. Kan du tenke deg det, basert på refleksjonene du blant annet kommer med på bloggen?

Kristindama sa...

Vil det være mulig å sende nedover luer ved en senere anledning også? Jeg sender avgårde noen luer nå på fredag men kan godt strikke flere og ha liggende til en senere anledning om det kan være av interesse?