mandag 8. desember 2008

Natur

I gar fikk jeg for forste gang bevege meg ut i naturen. Det var en stor opplevelse. Utrolig vakkert. Gode stier inne i skog og kratt. Flotte blomster, sommerfugler, tusenbein. Sa ogsa en fantastisk maurparade. Mauren her lager sine egne veier. De arrangerer vakter tett i tett langs veien deres, mens arbeidsmaurene loper i veien. Hvis noen prover a stikke blir de straks hentet inn av vaktene. Vil forsoke a legge ut noen bilder av garsdagens naturopplevelse. Den lar seg vanskelig forklare med ord. Etter et par timers vandring kom vi til ei elv der vi badet. Kanskje ikke helt lurt, men fristelsen til en nedkjoling ble for stor for oss.
I dag feirer vi ID her i Sierra Leone. Det er slutten pa Rhammadan. Offentlig fridag.

2 kommentarer:

Håkon Bolkan sa...

Hei Torbjørn

Fikk nettopp vite om bloggen din via mail jeg fikk fra kontoret i Oslo. Veldig spennende å lese om dine opplevelser, du skriver godt. Tenker mye på Bo og Sierra Leone, selv om det er litt tid siden vi var. Lykke til med arbeidet, gleder meg til å følge deg videre..

Hilsen Håkon

Astrid sa...

Fantastiske bilder! De har kulp i Sierra Leone og - trodde først det var fra den hjemlige i Sirdal. Men hva med alle slangene? Ingen i vannet? Og schistozomiasis? Her er mørkt og kjempeglatt idag.
Hilsen Astrid